• Telf:+31 (0)345 681965

Onze diensten

SQL Server

Invoeren, opslaan, bewerken en ophalen van gestructureerde informatie zijn de kenmerken van een moderne database. Door koppeling van verschillende databases krijgt u meer inzicht in uw informatiestromen. Dit opzetten, beheren en onderhouden is werk voor specialisten. Kortom werk voor de mensen van Beflex-it.

Beflex-it heeft vele jaren ervaring met diverse database systemen, met name Microsoft SQL Server. Deze uitgebreide kennis is van belang wanneer u een gedegen informatiesysteem wilt laten ontwikkelen, Daarbij is het noodzakelijk dat alle data ontsloten wordt.

Met onze database specialisten helpen wij u om meer inzicht in deze data te krijgen.ETL / SSIS

Om een goede BI oplossing te kunnen bouwen is een goede start om te beginnen met het opzetten van een zogenaamd datawarehouse. Dit is een afspiegeling van de productiedata, maar zodanig dat ook de historie wordt vastgehouden. Daarnaast worden de tabellen op zodanige manier ingedeeld dat deze meer voor analyse- en rapportagedoeleinden wordt vastgelegd.

SSIS is een ETL gereedschap (Extract, Transform en Load), welke ingezet kan worden om van productiedata analysedata te maken. Zoals de titel al verklaard extraheert het de productiedata, tranformeert het, verrijkt het met bijv. aggregaties en laad het in een datawarehouse. De workflow van dit alles wordt keurig visueel vastgelegd.Rapportages

Na het inrichten van het datawarehouse kunnen we de rapporten gaan ontwikkelen. Beflex-it heeft veel ervaringen op het gebied van managementrapportages en data-analyse. Wij passen producten als SSRS (SQL Server Reporting Service) toe om u zo goed mogelijk van dienst te zijn.Power BI

Medio 2015 heeft Microsoft een totaal nieuw concept Self Service BI onder de naam 'Power BI' op de markt gebracht. Deze nieuwe versie is een standalone product, en heeft vele voordelen. Zo is het rapport niet alleen beter te delen met de organisatie, maar is ook de beveiliging beter geregeld. Bovendien gaan de ontwikkeling heel snel, iedere maand komt er een nieuwe versie op de markt. Daarnaast kunnen gebruikers zelf grafiekmodellen inleveren bij Microsoft en deze kunnen in nieuwe releases meegenomen.

Workshops

Beflex-it biedt workshops aan op het gebied van Power BI tot de meer complexe workshops van DAX (to the MAX). Als u meer wilt met big data of externe bronnen aan uw data wilt toevoegen, biedt Power Query daarin een uitkomst. Graag nodigen wij u uit eens rond te kijken op de website om te kijken wat voor u de beste mogelijkheden zijn. Mocht u nog een andere behoefte hebben of u blijft met vragen achter, laat het ons weten en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.Consultancy

Of het nu gaat om ondersteunen, adviseren of begeleiden op BI-niveau, bij Beflex-it bent u aan het juiste adres.

Onze deskundigen op het gebied van Business Intelligence bieden u alle mogelijkheden om uw data inzichtelijk te maken. Daarbij begeven we ons niet alleen over begane paden, maar zijn we continu op zoek naar nieuwe mogelijkheden om de efficientie en effectiviteit te verhogen.

Neem contact op

  • Tel: +31 (0)345 681965
  • E-mail: info@beflex-it.nl
  • Kantoor:
    Dr. A. Kuyperweg 40
    4153 XB Beesd

Beesd